Hemma på fastlandet igen!

2009-06-28 23:00

Känns som att jag varit iväg jättelänge fast det bara är ett dygn. Har hunnit göra flera olika saker och då brukar det kunna kännas som det har gått en lång tid. 🙂

Glada och söta barn på båttur!

Glada och söta barn på båttur!

Igår förmiddag åkte vi ut och kollade på tävlingsbåtarna utanför Simpnäs. Det var kalasväder och barnen var glada och söta! Vi la till på en liten kobbe där vi hade picnic i solen och hade väl inte något direkt utbyte egentligen av båttävlingen (och för min egen del kvittade det) men vi hörde brummande båtar och solen sken och vattnet kluckade i stranden! 🙂

Direkt efter hemkomst packade jag om och jag och barnen åkte ut till syster yster på deras ö där vi slappade och hade det bra i solen (och skuggan)! 🙂 Simon tyckte det var så kul att jag hade en ny mobil så han lekte och fixade med den hela dagen och la in låtar och bilder mm mm… Ha ha! Han var rätt säker på att ställa in vissa funktioner på den! Han skulle visa mig hur han kunde byta språk på den utan att titta på displayen. Han vände displayen mot mig och började knappa in i menyer mm och bytte till ett annat språk! Det var häftigt! 🙂 Sen skulle han visa lite andra trix han kunde göra utan att titta men då lyckades han inte lika bra så det kan hända att vissa i min telefonbok kanske fick konstiga samtal från mig som jag (Simon) sedan la på i örat på er när han upptäckte att han började ringa… 😉 Sorry i så fall!

När Vilma låg och sov i eftermiddags låg jag i skuggan på deras utesoffa och lekte lite med min telefon och lyssnade på musik som Simon lagt över till mig.

Utsikten från min mysiga plats i skuggan.

Utsikten från min mysiga plats i skuggan.

Jag låg där i skuggan och tittade ut över det glittrande vattnet där det seglade förbi segelbåtar som nästan inte hade någon fartvind. När jag lyssnade på ”Viva la vida” med Coldplay fick jag en sån där lycklighetskänsla då jag tyckte att livet trots allt är bra toppen! 🙂 Tog en bild med telefonen på hur det såg ut därifrån jag låg och tänkte på livet! 🙂

Comments are closed.