Blev nog lite kär idag…

2009-06-30 21:43

Var ute och nattande Vilma i vagnen idag efter lunch och var för dagen hemma hos mina föräldrar i Kvisthamra så promenaden gick ut mot Borgmästarholmen och runt lite häromkring (eftersom den lilla envisa tjejen absolut inte skulle sova tyckte hon!).

När jag kommer ut på Borgmästarholmen är allt så himla fint och solen skiner och min favoritfågel koltrasten sjunger för full hals!

Sommar!

Sommar!

Vackert!

Vackert!

Allt var så stilla och jag blev så himla glad och kär i hela alltihop, allt och alla! 🙂 Jag kände att mina tankar om att man ska vara glad och bara försöka göra det som gör en glad är så himla viktiga. Tänk vad mycket man gör i livet som är så himla trist och suger musten ur en. Näe jag ska komma ihåg det tillfället idag och välja att göra sånt som är kul så ofta det går! 🙂

Comments are closed.