En rolig dag… fast saknar Daniel…

2009-07-06 21:48

Idag var jag med min syster och systerson på IKEA i Uppsala och hade det toppen! Albin och en kusin till Simon var också med så vi hade full rulle i baksätet där de satt och spelade upp låtar från sina mobiltelefoner. 🙂 Vi fick bara höra några fraser av varje låt innan de flippade över till nästa låt. Albin satt och observerade de stora killarna med imponerad blick. 🙂

Ett av inköpen var nya assietter. Vi hade verkligen världens fulaste assietter förut som dessutom var udda och olika. HÖG tid att byta ut. Bara det att jag saknade Daniel något så hemskt när jag skulle byta ut och kasta de gamla tallrikarna ikväll… Jag minns att Daniel var så imponerad av våra tallrikar när de var nya eftersom det var infrostat Kalle Anka-porträtt på dem. (Ja ni hör vilka tjusiga assietter vi hade. ;-))
Daniel gillade Kalle Anka så det känns lite jobbigt att slänga ”hans” favorittallrikar… 🙁 Jag kanske skulle spara en och lägga i den låda där jag har minnessaker från honom…

Comments are closed.