Nytillskott i familjen!

2009-07-08 21:57

Idag har vi köpt en ny bil! :-O MED en baklucka som går att öppna, MED AC som funkar, MED en hel vindruta, utan skrammel etc etc. Den gamla Audin var fin i sin gröna färg iaf! 🙂 Nån som är spekulant på den? 😉

Ikväll ska det visst komma ett väldans oväder säger de. Var och hälsade på mina föräldrar ikväll för att visa upp nya bilen och de var rustade till tänderna inför ”årets storm”! 😉 Så när vi kom hem fick vi bege oss in i (det numera ganska välstädade garaget) och vattensäkra saker som kan bli blöta när ”Rejås Aqua-funland” öppnar när regnet börjar droppa in genom vårt läckande garagetak… Nu i skrivande stund börjar det regna…

Idag har jag och barnen varit hemma eftersom Marcus var i Stockholm och jobbade samt fixade färdigt köpet med bilen på eftermiddagen. Vi tog en spontanutflykt med bussen ner på stan och lånade Albins nya favoritbok ”Bajsboken”! 😉 Ni kan ju tänka er varför den är så himla skoj! 😀

2 Responses to “Nytillskott i familjen!”

  1. Tyvärr så har jag redan en fint GRÖN bil MED skrammel, Ofungerande AC, läckande servo, sprucken vindruta och en baklucka som iofs går att öppna men som är mycket svår att stänga! Så jag är nog inte någon spekulant där nej…

    Såg faktiskt er i nya bilen när vi var på väg till stallet häromdan/kvällen… en saab kombi väl…

  2. Jajemän! Det var nog vi! 🙂