Lite havsluft piggar alltid upp! :-)

2009-07-16 21:26

Idag har vi varit på Fejan med mina föräldrar och ätit lunch. Solen sken och det var så himla härligt där! Båtarna tuffade in och lade till, barn försökte fånga spigg med håvar från bryggorna, folk var glada och hade semester. 🙂 Det enda trista var att vi fick vänta LÄÄÄNGE på vår mat för den virriga servitören vi fick glömde bort att lämna in vår beställning till köket. 🙁 Det var tur att barnen trots allt var som små solstrålar (nästan hela tiden) trots att de var hungriga. 🙂 Resan hem var ganska gungig för det blåste ganska mycket.

Planerna för resten av veckan blir mest att göra det som faller oss in. Vi skulle behöva piffa upp gröna Audin och ta kort och lägga ut den till försäljning. Jag ska ta och bygga klart barnens sandlåda som jag började på förra sommaren. Måste köpa lite fler brädor först så det blir en tur till Beijer också. 🙂

Comments are closed.