Så var man sänkt igen…

2009-07-18 21:47

Hade verkligen peppat mig själv till att dona och fixa ikväll när jag nattat Vilma. Håller på att sortera ut barnkläder och kastar sånt vi inte kommer att använda och så. Vår klädkammare där vi har allt har länge varit svårframkomlig och nu tänkte jag se om det gick att få ordning på den. Men nu skulle jag behöva en rejäl kopp kaffe om jag skulle orka ta tag i den! Ni som känner mig vet vad jag tycker om kaffe i vanliga fall (förutom en gång då jag drack kaffe och gillade det i påskas på kyrkkaffet hos svärmor tror jag det var! ;-)). Får se om jag orkar efter jag skrivit färdigt här på bloggen.

Vilma fixar i blomlådan.

Vilma fixar i blomlådan.


Häromdagen fixade jag och Vilma till i min nya fina blomlåda!!! Min händige systerson Simon byggde den åt mig alldeles själv! Och ja… han har även näsa för affärer så hans moster måste självklart punga ut med 150 kr för den. 😉 Men det är den värd! Den är sååå fin!
Fin blomlåda!

Fin blomlåda!


Jag lovade honom att göra lite reklam för den här lådan här på min blogg. Om någon är intresserad bygger han gärna fler för en billig penning för att dryga ut sin semesterkassa med. Hör av er till mig i så fall! 🙂

Kors i taket! Nu känner jag mig laddad till att göra ännu en kopp te och ge mig i kast med klädkammaren! 🙂 Jag säger som jag brukar göra när jag ska gå ner i bunkerkällaren på Lillkvistra på mitt jobb; – ”Efterlys mig om jag inte är tillbaka snart! För i så fall har dörren gått i baklås eller så har jag snubblat och brytit benet på en gammal kulram!”. Fast i det här fallet är nog risken större att jag angrips av dammråttorna eller en urvuxen pyjamas i klädkammaren!!!! :-O

2 Responses to “Så var man sänkt igen…”

 1. Hej vännen! Ville bara säga hej och tala om att jag brukar läsa dina inlägg och att det känns bra att följa ditt liv (via konstiga osynliga digitala nätverk, men ändå ;-)) genom både upp- och nedgångar. Tankarna på Daniel kommer aldrig försvinna, men känslorna kring dem lättar lite vartefter. Så har det varit för mig i alla fall.

  Vore kul att ses nåt nu i sommar! Jag hör av mig om jag åker till Norrtan.

  Jättefin blomlåda förresten!

  Kram/Linda

 2. Hej Linda!
  Vad roligt att du följer bloggen! 🙂 Hör gärna av dig om du är här nåt så vi kan träffas!

  Kram!