Från norr och nu i södern!

2009-07-29 16:15

Nu är vi i Helsingborg och hälsar på kompisar och har det hur bra om helst! Det var en riktig blinddate-resa vi gjorde. 🙂 Det är Antons moster och hennes familj som jag skrivit om många gånger tidigare som vi hälsar på. Vi träffades på en sida på nätet för anhöriga till barn som dött och eftersom vi är mostrar båda två åt killar som var i samma ålder när de lämnade oss har vi haft en hel del gemensamt att prata om via mail det senaste halvåret. Och nu är vi hemma hos dom och hälsar på! 🙂

Vi flög ner i måndags kväll och åker hem idag. Igår var vi i solskenet i Danmark, Helsingör, och hade det toppen! Det tar ju bara 20 minuter över till Danmark så det var jätteenkelt att ta sig dit.

I Helsingör var det världens nyckelpigeinvasion!!! Det var stora svärmar som satte sig på allt! Det var riktigt äckligt!
Vi åt lunch på en BBQ-buffé vilket var jättegott och efter den tog vi en varsin glass i en liten glassbutik i en gränd. Vi var ut till Kronborgs slott. Ett jättestort slott som Albin var väldigt imponerad av! 🙂 Vi kommer nog få stanna vid varenda slott i fortsättningen när vi åker någonstans! 😀

Comments are closed.