Hjälp!

2009-07-30 23:52

Börjar bli som min syster var för en herrans massa år sedan när hennes barn var små! Hon gick med i varenda barnbokklubb och gick ur dem på en gång för att köpa böcker billigt. 🙂 Nu har jag hittat en sida som samlat en massa bra erbjudanden från bokklubbar mm så snart är jag där jag med! Är det lite fattig barnföräldervarning eller? 😉

Vilmas fina docka!

Vilmas fina docka!

Idag har vi haft två trötta barn här hemma som tyckte det var skönt att vara hemma igen efter över en veckans flängande land och rike runt. Vilmas stora höjdpunkt var när farmor skickat post till henne som kom idag! När vi var ute med båten härom veckan tyckte Vilma att hennes docka borde ha en flytväst eftersom hon hade det. Vi skickade iväg en beställning till världens mest händige farmor som knåpade ihop en flytväst av en reflexväst och idag kom det en med posten! Den var sååå fin! Tack Katja! 🙂

One Response to “Hjälp!”

  1. meeen, den var verkligen fin den dockflytvästen!!!