Full fart men känns inte så jobbigt!

2009-08-11 22:29

Ja så summerar jag nog de första två arbetsdagarna efter semestern. 🙂 Hmm… Fast jag vet nog vad jag skriver frampå höstkanten när det regnar och man är mitt uppe i alla utvecklingssamtalstider. 🙂 Idag pratade vi faktiskt om på jobbet att vi ska ta och boka in en spa-resa då i november. Det blir bra att se fram emot!

Något annat jag ser fram emot just nu är vår kommande resa till Ullared med kompisarna på jobbet! 🙂 Vi åkte ner förra hösten också och då hade jag aldrig varit där men nu i år vet jag vad som väntar…

Albin och jag igår... Typ... :-)

Albin och jag igår... Typ... 🙂

Albin har förresten blivit en stor kille! När vi var ute och tältade i helgen på Gisslingö bet han av någon anledning i sin nalle när han skulle sova. Direkt efter ojade han sig över att han fick ont i en tand. När vi kollade satt de två nedersta tänderna framme alldeles löst! Vi trodde att han kanske hade slagit i dem tidigare på dagen när han halkade på berget och slog i sina glasögon så de blev krokiga men han påstod att han inte gjort det. Iaf åkte Marcus till tandläkaren med honom igår måndag. Tandläkaren konstaterade att han håller på att börja tappa sina mjölktänder! Fyra tänder nere är lösa och de två framtänderna uppe är på väg att bli lösa! 🙂 Min stora lilla kille! Han föddes ju alldeles nyss jö! 🙂

Comments are closed.