Känns bra!

2009-08-12 21:51

Idag var jag uppe på Nordrona hela dagen på föreläsning i matematik och satt i diskussionsgrupp på eftermiddagen. Det var en rolig liten farbror som heter Sten Rydh som föreläste om hur man an göra matematikundervisningen roligare och mer utvecklande osv. 🙂

På eftermiddagen när vi hade diskuterat färdigt i vår grupp tog jag en promenad ner till kyrkogården. Jag har velat ta en sväng där så länge men alltid när jag varit i närheten har jag varit på väg någonstans och då blir det ju inte riktigt av att man stannar till där.
Jag letade reda på den plats som kommer att bli Daniels grav. Hans urna är inte nedsatt ännu så det sitter en liten plåtskylt med hans namn på där.

Det kändes helt overkligt att gå runt bland alla gravar och leta reda på namnet på Daniel. Blodet isades i mig när jag till slut hittade hans plats… Fy så hemskt… Jag satte mig på gräset vid hans gravplats och njöt av solen som värmde och jag lyssnade på ljudet från den lilla bäcken som porlade alldeles bredvid. En bättre plats än denna finns inte till honom där… Ska bli skönt att ha en plats att gå till när allt är klart.

Jag gick även förbi och hälsade på vid min farmors grav som jag fick leta efter länge och väl. Hittade den till slut. När jag gick runt där på kyrkogården fick jag säga ”hej” till flera jag har känt när de levde. Tänk så konstigt att de inte finns här mer…

Comments are closed.