Dripp, dropp…

2009-08-18 22:04

Ja ni vet ju redan… Regn= det regnar in i vårt garage… Fast nu börjar vi få lite rutin på det här med blöta garage så jag har varit ute och ställt hinkar där de ska stå för att träffas av de flesta dropparna, jag har lagt barnpoolen upp-och-ner över de viktigaste sakerna som står på en pall. 🙂

Imorgon är det skolstart för eleverna vilket ska bli skoj. Det är visserligen väldigt skönt att lulla runt på jobbet med en tekopp i handen och hinna prata strunt med mina kollegor och så… fast det är klart att det är lite mer utmaning och fart när det kommer barn man ska ansvara för också så det är nog bara nyttigt. Och skoj! 🙂

Imorgon ska det visst vara en minnesstund för killen som drunknade ute på Singö för några veckor sen… Tänk att samma sak ska hända igen. Han gick på Daniels skola så bara det är helt ofattbart att de ska behöva avsluta höstterminen med en minnesstund och sedan året efter börja höstterminen med en… Helt klart river det upp en del när sånt här händer. Man vet ju vad killens familj går igenom just nu… Fy så hemskt… Tror att minnesstunden var i parken på eftermiddagen. Kanske att jag går dit. Jag få se… Känns på nåt vis som att jag borde skriva nåt i minnesboken om de har en…

Sitter och myser här framför datorn och regnet bara öser ner utanför som sagt. Hittade Winnerbäcks låtar i datorn här så jag sitter och trallar lite medan jag skriver här. 🙂

Comments are closed.