Pust och stön…

2009-08-19 21:38

Ibland är det lite jobbigt att heta Jenny… Idag speciellt… Hade till en början en toppendag på jobbet med glada små elever som skuttade in i klassrummet och tyckte det var roligt att komma tillbaka till skolan igen. 🙂

På eftermiddagen däremot var jag förbi och lyssnade på minnesstunden som Roslagsskolan höll i parken. Det var så himla jobbigt men det kändes som att jag ville vara där av någon anledning. När jag kom tillbaka till jobbet igen var jag alldeles matt och tom i huvudet så det var skönt att sitta en stund med mina kompisar där på jobbet och prata lite… (Kram på er allihop! :-)) När det var dags att ta tag i jobbandet hade jag inga krafter kvar den eftermiddagen till att göra några käcka pedagogiska planeringar utan jag satt och klippte ut en del grejer som skulle klippas istället. Det var bra terapi. 😉

Ikväll har jag haft en knölig långnattning av mina kära barn (är ensam hemma ikväll) där Vilma skulle fixa och trixa med nappar, pyjamas mm. Allt för att dra ut på sovningen. Klockan blev 21 innan de äntligen sov båda två! De lär vara duktigt trötta imorgon bitti!

Comments are closed.