Besök nummer två.

2009-08-25 21:50

Idag var jag i badhuset för andra gången sedan olyckan… Jag var där med jobbet tillsammans med min klass som hade simträning. Jag var lite nervös innan vi kom dit men det gick bra. Det är egentligen himla bra att jag har det jobb jag har eftersom jag blir mer eller mindre tvungen att utsätta mig för att gå dit. Tror att jag skulle ha skjutit på det mycket mer annars.

Imorse promenerade jag till jobbet efter att jag lämnat barnen på dagis. När jag kom ner till hamnen låg det några enstaka båtar i gästhamnen. En man satt i sittbrunnen på sig segelbåt och åt frukost. Såg så mysigt ut! Längtar efter att segla och att åka på segelsemester! Det är himla praktiskt med motorbåt men inget går upp emot när man hissat seglen och stänger av motorn och det enda man hör är det kluckande ljudet från vattnet när båten skär genom vågorna! 🙂

Comments are closed.