Så var det serverat! :-)

2009-08-27 20:32

Oj oj! Idag hände det roliga grejer på ”torsdagsfikat” på jobbet! 🙂 Ha ha ha! Vi i Ullaredsgänget var ju självklart in i den nyöppnade sexshopen när vi var i Ullared förra helgen. Vi var ju dessutom bara TVUGNA att köpa en fin sockerkaksform. Vi bakade sockerkaka och stod för dagens fika på jobbet! Gissa om det skrattades när de anländande kollegorna började skära upp sina bitar!

Fikat är serverat!

Fikat är serverat!

Dessutom kan jag tillägga att mina kompisar från Ullaredsresan fikade väldans snabbt för en gångs skull och blev helt plötsligt rökare allihop och hade dessutom hade JÄTTEMYCKET jobb att göra på rasten!!!
Så där satt lilla jag helt ensam och representerade dagens surprice! 😉

One Response to “Så var det serverat! :-)”

  1. ser ut som om ingen vågade ta av den kakan…

    såg du förrestem att du har en utmaning

    http://manotanten.blogspot.com/2009/08/utmaning.html

    hos mig… det är ju helt frivilligt men tänkte att du nog läser en del och det vore roligt att se din ”lista”…