Listor… listor…

2009-08-28 21:47

Fick en utmaning av min jobbarkompis Lena idag som ville utmana mig på att nämna en lista med 15 minnesvärda böcker som jag har läst. Började fundera och kom fram till att jag trodde att jag läser en massa böcker fast jag avslutar dem nog nästan aldrig… Kom bara på några stycken. Ska fundera mer imorgon. Hmmm… :-/

Apropå listor och läsning så läste jag trots allt i en bok om en man som gjorde en lista på ett antal saker han ville göra i sitt liv för att undvika att sitta bitter i sin ålderdom och tänka tillbaka på saker han INTE gjort. Började fundera på det och kom fram till att det kanske inte är en sådan dum ide´ att ha en liten form av plan i sitt liv. Visserligen kan man ju aldrig veta åt vilket håll livet kommer att bära men man kan ju trots allt ha en tanke om vilka saker som man skulle önska att man gjorde innan man dör.
Så först har jag funderat på en lista av minnesvärda böcker… Sen började jag fundera på vilka saker jag skulle vilja göra i mitt liv innan jag dör… De som känner mig vet att jag väldigt gärna lägger ner mer tid på att göra snygga listor med snygg layout på datorn än att avverka punkterna på listorna. 🙂

One Response to “Listor… listor…”

  1. ja, layouten är mycket viktigare än avverkningen!
    Helt med dig där.