Skumt…

2009-09-10 21:25

Snubblade över en sida på nätet häromsistens där man kan bli ”spådd” gratis i kort. Konstigt nog så stämmer den varje gång på mig. Har den senaste tiden bara fått en massa kort som handlar om att jag är lite nere, att jag funderar mycket och att allt inte är riktigt toppen just nu. Det stämmer för jag har tänkt väldigt mycket på sistone, både på Daniel (kanske eftersom det närmar sig årsdagen då i åkte till Spanien och hade det så himla mysigt ihop…) och lite av varje som gäller livet och tillvaron. Idag har det däremot känts som en jättebra dag! Jag har känt mig mycket piggare och gladare på alla sätt och vis och gissa vad det står på kortet som kom upp ikväll!

Nio i bägare visar på tillfredställelse, man är nöjd och belåten över hur saker och ting blev. Kortet visar också på förnöjelse och självsäkerhet, man är nöjd med sig själv och sin insats. Kärlek till sig själv och andra. En önskan går i uppfyllelse.

Det är ju lite skumt eftersom texten på alla kort bara har gått i ett ”deppigt” tema så himla länge. Nja… jag vet inte vad jag tror men konstigt är det iaf! 🙂 Undras bara vad det är för en önskan som går i uppfyllelse…?

Comments are closed.