Roligt och mindre roligt och lite trött!

2009-09-13 22:25

I fredags var det fest med ett gäng kompisar från jobbet! Det var lika trevligt som vi brukar ha, med god mat och glada kompisar! 🙂 Blev väl lite väl sent så det kändes igår att jag inte sovit så många timmar. Men det är ju inte så ofta man går på fest så det var det värt! 🙂

Sov däremot som en stock i natt och vaknade pigg som en mört imorse. Vi hamnade på IKEA idag och skulle köpa en ny säng åt Albin. Oj, oj, oj vilken resa! Nu efter dagens shopping är jag så trött igen så jag kan tro att jag varit på fest igen. 😉 Våra barn brukar nästan alltid vara jättesnälla när vi är iväg med dem fast idag var de gratis i fyndhörnan på IKEA. Tänkte trots allt om och tog med dem hem iaf. 😉
Så ikväll har vi med andra ord monterat och skruvat och skruvat och skruvat. Det blev en jättefin säng och Albin blev så nöjd!

Nu har jag just ätit en smaskig kantarellmacka! Igår var vi ute i skogen tillsammans med mina föräldrar och plockade svamp. Helt otroligt förresten vilka stora blåbär det var i skogen! Jag har nog aldrig sett så stora! :-O Albin och Vilma var alldeles blåa i hela ansiktet efter den skogsvistelsen! 🙂

Sitter här och slötittar på nån svensk film på TV som har något tysk-svenskt samarbete vid produktionen. Det som jag förundras över när jag ser på filmen är hur häftigt det är att man kan SE att de faktiskt har dubbat vissa roller i filmen! Jag vet att jag läste om att vissa roller i ”Beck”-filmerna spelas av tyska skådespelare som säger svenska repliker vid inspelningen men som dubbas i efterhand. Det måste ju vara fallet även i denna samproduktion eftersom det ser så konstigt ut… 🙂

One Response to “Roligt och mindre roligt och lite trött!”

  1. ”Men det är ju inte så ofta man går på fest så det var det värt!”

    Eeehh, är inte du på fest jämt?? 🙂