Tänker tillbaka…

2009-09-14 21:38

När jag är på mitt yogapass varje vecka är det en stund av lugn och ro och det hela går ut på att koncentrera sig på hur man andas och vilka muskler man spänner. En väldans träning för kroppskontroll och muskelstyrka. 🙂 Samtidigt har mina yogapass jag går på fungerat som min stund då jag hinner bearbeta Daniels död… Bara någon dag efter olyckan och tiden på sjukhuset och Daniels död pallrade jag mig iväg på yogan med en trasig liten själ…

När jag tänker tillbaka på den där första gången jag gick dit efter olyckan så ser jag mig själv helt ensam i hela salen förutom ledaren. Självklart var det lika många andra där som det brukar vara… Men jag var som i en bubbla och hade ingen koll på omvärlden.
Eftersom det handlar så mycket om andning (yogan) pratar ledaren hela tiden om att andas. Jag minns att jag kämpade mig igenom passet och hade hela tiden bilden av Daniels olycka framför mina ögon samtidigt som jag fick höra en massa just då fruktansvärda ord som skar i mig när hon sa dem. Ord som andas, fyll dina lungor med luft, andas in, andas ut osv osv…
Jag brukar tänka tillbaka på det nu när jag hör henne säga dessa ord 9 månader senare.

Om några dagar är det ett år sedan vi åkte hela familjen tillsammans till Spanien. Som jag har sagt och skrivit många gånger förut är jag så glad för den resan. Det blev som en fin avslutning tillsammans med Daniel… *Moster saknar dig, Kojamannen!*

Comments are closed.