Lite sur…

2009-09-15 21:54

Alla som har barn har säkerligen suttit i ett mörkt rum och försökt att vara så tråkig som möjligt så att den envisa tvååringen ska SOMNA! Det är vad jag har ägnat 1 1/2 timme av min kväll åt! Det mest irriterande var att någon envis människa behagade att ringa en massa signaler precis när hon var på väg att ge upp!!! TVÅ gånger! Gaaah vad sur jag blev! Vet inte vem det var ännu för jag har inte kollat det men jag misstänker att det var en kollega från jobbet så jag hoppas i så fall att det var viktigt och i klass med att skolan har brunnit upp eller nåt!

Ikväll när Marcus nattade Albin hade Albin funderat på vem som är världens starkaste människa och ifall pappa kan lyfta en lastbil eller inte. Av Pippi Långstrump, Stålmannen eller Bamse trodde han att Pippi var starkast för hon kan ju lyfta poliser! 🙂
Ha ha ha! När jag tänker på Stålmannen tänker jag på en av den mest roliga TV-blooper jag vet! 🙂 🙂

Idag var jag i badhuset med mina elever igen. Hade egentligen kunnat stanna kvar på skolan för vi var ganska många vuxna med idag men jag tycker det känns så bra att gå dit så jag ville följa med. Jag fasade för att gå dit hela våren tills jag tillslut följde med två av mina kompisar på jobbet när de skulle dit en eftermiddag med fritidsbarnen. Då tog jag första steget och nu känns det bättre och bättre för varje gång jag kommer dit. Nu har jag iaf normal puls när vi närmar oss badhuset. 🙂 Jag ser det som en liten terapistund att vara där. Det är bra att få se alla glada barn som plaskar omkring där! 🙂

One Response to “Lite sur…”

 1. alltså den missen hade jag inte sett förut… hur klockren som helst!!!

  när jag pluggade på en folkhögskola i Loviisa, Finland för många år sen var det mycket nära att jag gjorde nåt liknande…
  Vi satte upp en dockteater som vi åkte runt med på lite dagis o så. Gjorde dockorna själva o allt det där, ”klassiska”…

  Jag var en hovmästare/butler typ som var fisförnäm och bossade runt med den andra personalen på slottet…
  Vid ett tillfälle skulle jag säga något till en ”köksflicka” om att hon måste skynda sig med något minns inte riktigt vad…

  I a f; hon som hade köksflickerollen VAR verkligen en F-T-A!!!

  Och finnar o finlandssvenskar använder könsord myyycket mer än svennar, vill påstå att i stort sett alla använder dem dagligen…

  I a f så var den här ”köksfittan” verkligen en fisförnäm helsingforsare som jag o ”mitt gäng” inte riktigt kunde med (cheerleader-typen liksom…) så vi tramsade oss alltid med det där och det var såååå nära att jag sa ”Hörnu, lilla köksfitta, skynda… osv, varje gång där framför dagisbarnen… så nära… men jag klarade mig! Och dagisbarnen…