Trött

2009-01-14 20:30

Ja som jag skriver så känner jag mig så himla trött… Jag sover rätt bra på nätterna (om inte Vilma eller Albin har vaknat) men jag tror det tar på krafterna det här… Det går iaf bra att jobba! Det är riktigt roligt att ha de små barnen i klassen som piggar upp min tillvaro! Då tänker jag på annat.

Albin och Daniel

Albin och Daniel

Det jag tänker på nu är att på Daniels begravningsdag är det exakt fyra månader sedan vi var i Spanien och åt middag på Restaurang Picasso i Puerto Banús.Tänk vad lite man vet om livets vägar. Då satt vi allihopa där glada och hade det bra och åt pizza. (Inte Daniel för han gillade inte pizza. Han åt spagetti carbonara). Inte visste vi att vi på dagen fyra månader senare skulle sitta på hans begravning… Nu ser jag inte tangenterna för tårarna forsar. Så blir det stavfel vet ni varför… 😉

Den här bilden tog jag på Daniel och Albin innan vi gick till restaurangen. Vi spatserade runt i hamnen och kollade in alla coola lyxbåtar som ligger där.

Comments are closed.