Soffmys

2009-09-25 21:43

Sitter i mitt hörn i soffan med den varma datorn i knät. 🙂 Skönt för det är så ruggigt i huset… Den här helgen står det inget speciellt på schemat. Ska bli skönt!

Igår var vi på föräldramöte på dagis och då informerade de om olika evenemang under höstterminen. När de började prata om Luciafirandet kände jag hur det knöt sig i magen. Jag kan inte föreställa mig hur jag ska kunna sitta där och se på ett Luciafirande och samtidigt veta att vi exakt ett år tidigare missade Luciafirandet på dagis… Det var då jag upplevde mitt livs absolut värsta dygn när vi var på sjukhuset och insåg att vi aldrig skulle få tillbaka Daniel. Dagen efter dödförklarades han. På Lucia…

Den här veckan som varit hade jag planerat att gräva ner mig och sitta och titta på alla bilder från vår Spanienresa för exakt ett år sedan. Tror att Daniel nog tyckte det var en dum idé eftersom han pajade hårddisken på min dator så Marcus har fått kopiera över från back-upen vilket har tagit hela veckan!!! Tack Daniel! 😉

One Response to “Soffmys”

  1. uppförsbacke…tänker på dig då