Uppfartsbacke…

2009-10-02 21:57

Undras hur man kan få så mycket som möjligt inklämt i en helg? När helgen kommer är det så mycket som jag vill göra. Jag har en massa idéer om att jag ska fixa med de där gamla korten och ramarna jag ska åka ner på stan och strosa runt i affärer, jag ska motionera, rensa garaget, städa, fixa, hälsa på, handla etc etc. Sen på söndag kväll inser jag varje gång att jag inte hunnit göra något av det jag hade tänkt… Hmmm…

På tal om något annat tror jag att jag inte vill att det ska bli jul… Julen känns inte densamma längre… Hade vi inga barn skulle jag kunna tänka mig att skippa julen och ta hela familjen, syrran med familj och mamma och pappa och åka på en charterresa och skippa hela julen.
Varför ska man sitta och grisa i sig en massa mat fast man redan är proppmätt? Man stressar runt i affärerna dagarna innan julafton och bränner en massa pengar och får dåligt samvete över att man inte hittade den ”perfekta” presenten, inte handlat för samma summa pengar till alla osv. Det låter lite töntigt och präktigt, men jag börjar allt mer tycka att det numera känns meningslöst med ”frosseriet”. Det enda som är viktigt är att man är tillsammans…

Comments are closed.