Lära mig något nytt!

2009-10-03 22:09

Sitter här och tänkte att det kunde vara lite kul att lära mig att skriva på tangentbordet och bara kolla på skärmen! Det går ju helt galant som jag misstänkte eftersom jag tittar på tangenterna men egentligen inte eftersom jag vet var knapparna sitter. Det går inte så fort ännu och lite fel blir det ju då och då men det är kul att kolla på ”CSI Miami” samtidigt som jag skriver! He he! 😀

Idag har vi varit ute hos syster yster och hälsat på ute på ön. Vi åkte inte vår båt utan tog bilen och blev hämtade vid bryggan. När vi blev skjutsade tillbaka hade det blåst upp och det gick vitor på fjärden. Sen började det regna men vi tajmade in det precis lagom. 🙂 Sen var det så mysigt när vi kom hem för då kunde vi vara inne medan det blåste och smattrade på fönstrena av regnet. Miiisigt! 🙂

Comments are closed.