Dags igen…

2009-10-11 23:09

Nu har jag varit på biblioteket och lånat en sån där djup bok om livet igen som jag säkert kommer att citera en massa gånger här på bloggen som vanligt! 🙂 Bara titeln på boken låter som nåt som jag skulle kunna surra om; ”Om livsnjutning och konsten att förgylla vardagen”. 😀

Jag bestämde mig för att jag ville läsa den när jag läste följande rader:

Summan av alla vardagar utgör majoriteten av av ditt liv. Det är din samlade upplevelse av dessa vardagar som utgör grunden till det vi kallar livskvalitet.

För att byta ämne snabbt så var Albin på riddarkalas idag! När han fick inbjudan för några veckor sedan kastade han sig på telefonen och ringde till farmor som är otroligt händig och hon knåpade ihop en jättefin riddardräkt till honom som kom med posten nu i veckan. 🙂

Imorgon är jag och barnen lediga som vanligt på måndagar. Allt för att samla ihop bra livskvalitépoäng! 🙂

Comments are closed.