Fortfarande full av energi!

2009-10-29 22:57

I förmiddags åkte jag och syrran till Lekrymden med Albin och Vilma. Simon hängde också med och var en utmärkt lekkusin som fixade och sprang runt och hjälpte framför allt Vilma när hon behövde hjälp att klättra upp eller bara ha en hand att hålla i. 🙂 Tina och jag satt och fikade nästan hela tiden vi var där. Det var roligt att se att både Albin och Vilma har blivit så tuffa och vågar springa omkring även ensamma där. Förut skulle man helst följa med och hålla i handen eller bara vara i närheten.

I eftermiddags ringde Tina och berättade att Daniels gravsten nu är färdig och står på plats… Imorgon ska jag och barnen åka upp dit och tända ljus och titta på den. Albin funderar mycket på Daniel, graven, hans ”skattkista” som Albin kallar kistan som han låg i när vi var där och tog farväl. Var är han nu? Han är ju en delfin.

Comments are closed.