Långt, längre, längst…

2011-02-13 14:43

Ja nu har jag nog slagit rekord! Det var väldigt länge sedan jag skrev här så nu har jag väl tappat alla mina trogna läsare. Ska se om jag kan ta mig i kragen och skriva här lite oftare än en gång per år. 😉

Vad har hänt i mitt liv sedan sist då? Barnen har blivit äldre och klokare. Albin går i skolan nu och har gått från mjukiskille till en mjukiskille som leker ”Star wars” och brottas på rasterna. Han är lite chockad själv över denna förändring så han hamnar ibland i små svackor och undrar varför han hela tiden gör illa sig… För det är ju inte roligt tycker han.

Vilma vill bli en ”Barbie” när hon blir stor och ”- ska ha jättestora tuttar”, säger hon. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över att jag har fått så här olika barn som faller helt in i könsrollerna. Ni som känner mig vet ju att rosetter, glitterkjolar, volanger och Barbiedockor inte någonsin varit min grej så jag vet inte var Vilma har fått det ifrån… :-O När jag var liten lekte jag med bilar och LEGO. Och sätter jag på mig en volangkjol med glitter på då är det vid nästa millennieskifte möjligtvis… Dvs aldrig. 🙂

Annars så njuter jag av att yoga så ofta jag kan, vara så ”mindfull” som möjligt och ägnar mina lediga fredagseftermiddagar med att busa med min ”Jedi-riddare” och ”Barbie-girl” så mycket jag kan. 🙂

Ja det var nog allt för den här gången! Nu väntar kudden för imorgon kl 10.00 ska vi på skridskoskola med barnen (och jag försöker hänga med så jag också lär mig). 🙂

Gonatt!

Comments are closed.