Härlig dag i solskenet!

2011-02-13 22:57

Denna söndag inleddes i solskenet uppe på bandybanan! Åhhh så härligt! Skridskoskoleavslutning! Glada barn! ICA Flygfyrens maskothund som åkte skridskor med barnen! Glada föräldrar som blev bjudna på kaffe och nybakta bullar!

Albin och Vilma och alla de andra barnen fick diplom och godis för en bra insats. 🙂 Jag kan så här i efterhand nog tycka att den här ”30+”-mamman också förtjänade ett diplom och en kram av Flygfyrens hund-maskot! Söndag efter söndag har jag med risk för mitt eget liv tagit mig fram mellan koner, ”hoppat” över hinder och lekt ”Vem är rädd för Svarte Petter” för att utveckla min egen skridskoåkning! Jag har visserligen gjort sken av att jag enbart varit där som stöd för mina barn på isbanan. 🙂 Nästa friluftsdag kan jag både svänga och stanna! Det ni ungar! Så har ni aldrig sett fröken!
Ha! 😎

Comments are closed.