Seg och trött…

2011-02-14 22:38

Men nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till helgen! Eller tre för mig eftersom jag är ledig på fredagar men jag ska hälsa på Albin i skolan hade jag tänkt, så det blir som en arbetsdag kan man säga. Nästan i alla fall!

Nu skulle jag egentligen krypa ner i sängen men jag har 8 matteböcker som är orättade, dvs 8*100 sidor= 800 sidor att rätta. Har en jättetvätt att hänga i tvättstugan, borde lägga fram barnens kläder och packning till i morgon bitti… Men jag orkar inte.
Min duktiga sexåring här hemma sa en morgon när han märkte att jag var lite stressad; -”Mamma, du kan väl lägga fram och förbereda på kvällen så blir det inte så bråttom på morgonen?”. Hmmm… Han har ju så rätt. Jag brukar försöka göra det så ofta jag kan/orkar/vill men det här får bli en av de gångerna jag går och sover istället.

Imorgon väntar HLR-kurs efter att eleverna slutat. Räddningstjänsten kommer till oss och har en kurs hela eftermiddagen så snart kan jag lägga till ”akutsjuksköterska” i min yrkesprofil! Då kan jag både släcka bränder sedan förra kursen och hålla igång personer med hjärtstopp. Tack för det räddningstjänsten! 😉

Comments are closed.