Certifierad!

2011-02-15 23:25

Idag fick jag ett diplom iaf! 🙂 Fast inte för att jag kan åka skridskor. Vi hade utbildning i första hjälpen på jobbet. Nu kan jag stoppa blödningar, lägga personer i stabilt sidoläge, kolla andning, puls, göra HLR och dessutom köra en defibrillator för att starta om ett hjärta.

Det var en givande kurs men det var väldigt jobbigt och sorgligt eftersom jag tänkte mycket på Daniel… Det var ju bara en massa prat om sånt som faktiskt hände honom. Det kom även fram hemska minnen av vad vi upplevde runt omkring för oss anhöriga när han pratade om hur det kan vara när man hamnar i kris etc.

För att gå över till något roligt så var Albin så glad ikväll! Igår var han ledsen och ville inte följa med fritids på skridskoåkningen idag för att han inte kunde åka tyckte han. När han varit på skridskoskolan har han envisats med att ha en ”rullator” som han hängt i. Dagens åkning skulle vara inomhus och där finns inga sådana hjälpmedel så han trodde inte att han skulle kunna åka. Men det kunde han såklart! 😀 Vilken lycklig kille har var när han stolt berättade hur snabbt han hade åkt idag! 🙂

Comments are closed.