Mysig i nya soffan!

2011-02-17 21:42

För ett par veckor sedan köpte vi en ny mysig soffa! Nu så fint uppe i ”TV-hörnan”!
Eftersom vi köpte en soffa blev ju inte jobbet att bara frakta hem den, utan vi blev nu också tvungna att ta tag i att renovera väggen som fortfarande hade vackra gipsskivor på sig! Vi byggde den för tre år sedan… Ähum…
En insats långt in på lördagskvällen resulterade i att vi fick en tipp-topp hörna med snygg vägg och snygg soffa! 🙂 Sitter nu där i ena hörnet av soffan och beundrar rummet!

Idag har Vilma och jag haft en mysdag. Hon hade feber igår och lite idag så jag har vabbat. Vi var först och lämnade Albin i skolan och sen åkte vi hem och spelade ett ”Pettson och Findus”-spel och åt macka och drack te. Så mysigt att ge henne all uppmärksamhet för en gångs skull.

Vilma följde även med mig på en snabbsväng till kiropraktorn med min krångliga höft som spökar… Han drog och slet, tryckte och bände. Men den fortsätter att vara som den är! Jag ska dit för fjärde gången snart igen. Lite bättre blir den men det går sakta… Jag ska ju iväg och åka skidor med kompisarna på jobbet snart så det gäller att den blir lite bättre till dess. Jag kan ju inte sitta i toppstugan hela långhelgen! Det är ju trots allt kul att åka skidor också, även om inte det ena behöver utesluta det andra! 😉

Comments are closed.