Jag hade ju lovat att inte falla tillbaka…

2011-02-24 23:36

För lite mer än 10 år sedan bodde jag i en lägenhet i Gävle. Jag pluggade och levde livets glada dagar! På kvällarna var det antingen pluggande, partajande eller något som jag lovat att inte göra igen…

Nämligen titta på skräpprogrammet ”Big Brother”! :-O

Jag såg alldeles för många program på den tiden och följde deras festande och bråkande med skräckblandad förtjusning. Nu ett decennium senare är det dags igen. ”Big Brother” är tillbaka och nu sitter jag här en torsdagkväll och slökollar på skräpet igen!
Är ändå lite kul att tänka sig att en av tjejerna som är i huset är lärare och ska sitta inför föräldrar och berätta vilka mål någons barn ska ha för att komma vidare i livet. Undras vilka mål hon har själv just nu när hon sitter snorig och full och grinar i TV och bråkar med alla. He he! Seriöst! 😀

Idag har jag vabbat igen… Vilma är jättetrött och konstig så vi ska till läkaren imorgon hon och jag… Jag vet inte vad det kan vara… De lär ta blodprov på henne imorgon så det lär förväxlas med larmet som testas första måndagen varje månad kl 15.00 (även kallat VMA=viktigt meddelande till allmänheten). 🙂 Sist hon skulle ta blodprov när hon var ett år var det två sköterskor + jag som höll i henne!

One Response to “Jag hade ju lovat att inte falla tillbaka…”

  1. Big Brother är verkligen ett intressant fenomen. Undrar vilka som ingår i ”experimentet” egentligen – de i huset eller de som är publiken…:-)

    Erik har just tagit blodprov på sjukhuset hos en blond ”sprutdoktor”, som Erik kallade henne. det gick bra, för dagen innan hade vi varit och fått plåster till armvecken som bedövade. De skulle sitta en timme minst innan man tog provet. Det gick jättelätt då plötsligt. Nu är ju Vilma mindre, men kanske hon kan acceptera det. Vi lekte också blodprov hemma innan.