Var är min lilla kille?! :-)

2011-02-27 23:15

I stort sett varje gång som jag har nattat Albin sedan han var nyfödd har jag sjungit samma sånger för honom. Det har liksom blivit som ett sorts mantra och jag kan i efterhand inte säga vilka sånger jag sjungit eftersom jag sjungit dem så många gånger att jag kan ligga och tänka på annat samtidigt som jag sjunger för honom i mörkret. 🙂

Det är sånger som ”Lille katt”, ”Blinka lilla stjärna där” osv. Nu börjar det inte ställas samma krav på att det ska sjungas längre men ikväll hade Albin lite svårt att somna och han ville att jag skulle ligga kvar med honom och sjunga lite tills han hade somnat. Jag gick in på min vanliga repertoar som alltid funkat.
Då mumlar Albin: ”- Mamma… kan inte du sjunga den där Star Wars-låten istället?”!
Hjäääälp! Vem har tagit min lilla kille?! :-O

Den här helgen har vi gått hårt ut från början med att ha sportlov! Vi inledde med att vara på ”Lekrymden” i lördags. Himlans bra när det numera ligger ovanpå några affärer så man kan turas om att gå ner i omgångar och kolla runt lite bland skruvar och muttrar, skor och fleecetröjor och annat skräp. 😉

Idag söndag blev det mer friluftsliv! Skridskoåkning på Lommaren. Det var familjen Falk som drog med oss och trots vissa bortfall från deras familj hade vi trevligt och barnen var så nöjda med förmiddagen. 🙂

Comments are closed.