Jag överlevde!

2011-03-22 22:57

Var uppe i Järvsö i helgen med mina bästa jobbarkompisar! En jättefin nybyggd stuga med bastu. Nära backen var det också. 🙂

Varje dag hade vi ”dagens utmaning”. Vi skulle göra något som vi aldrig gjort förut. Jag kastade mig utför branten i Järvstupet och klarade det med alla armar och ben i behåll! Väl nere insåg jag (hmmm tack vare Anettes goda minne…) att jag åkte den backen förra gången vi var uppe i Järvsö… Då blev nästa utmaning puckelpist! Jag kom ner genom att ramla efter varje puckel så det tog sin lilla tid. Fast ner kom jag minsann! Lite stoltare, lite lyckligare! 🙂

Nästa skidresa blir om några veckar upp till Vemdalen. Då med familjen. Då kommer jag nog hålla till en hel del i barnbacken för att peppa Albin som mest tycker om att åka skidor på längden (knappt det…). 🙂

Comments are closed.