Åh så trevligt!

2011-03-29 22:39

Var ikväll hembjuden till en kollega på jobbet tillsammans med mitt arbetslag! Först hade vi ett möte på jobbet. Då bara tittade vi på varandra och skrattade eftersom arbetsbelastningen nu börjar nå sin bristningsgräns och vi fick information om att vi ska utföra en enkät bland elever och föräldrar som ska vara inlämnad och sammanställd typ nu!

Blev mycket bättre efteråt då vi åkte hem till vår kollega och åt fantastiskt god mat och drack vin framför brasan! Det var precis det jag behövde en dag som denna! 🙂

Annars är det som sagt så mycket på jobbet nu som ska vara färdigt innan påsk så det finns ingen rimlighet i det hela. De Nationella proven som är 15 olika delprov (gånger 20 elever = 300!!) i matte och svenska ska vara utförda och rättade samt analyserade före påsk!!!! Det GÅR inte! Men måste gå. Har inget val… Sen ska det utföras 3 andra mattediagnoser, sen ska det utföras enkäter och sammanställningar. Glöm då inte heller att allt annat som är ”vanligt” arbete på lektionerna som engelska, NO, matte, svenska etc ska utföras som vanligt! Oj oj oj!!! Älskar mitt jobb och tur är väl det när det hopar sig så här ibland!

Tur att vardagen avbryts med en rolig middag som ikväll så man får tanka lite nya krafter! 🙂

Comments are closed.