Ahh…! Najs!

2011-06-01 19:37

Åh vad härligt det är med barnen som börjar bli stora! Har just ätit middag och sitter med ett glas vin (nummer 2!) i solhörnan på vår altan och barnen leker. Förra sommaren behövde vi springa och kolla var Vilma var och om hon var på rymmen eller så. Nu är det bara ett lugn som infinner sig! Det är inte många gånger det har hänt (om ens en enda gång..?) sedan sommaren 2004. Jag älskar mina underbara, gosiga barn men jag måste säga att det är väldigt skönt att få egen tid att bara sitta här! Ahhhh…! Najs!
🙂

I söndags hade Albin simskoleavslutning. Igen. Han har varit med rätt många gånger nu men för ett år sedan vågade han A-B-S-O-L-U-T inte hoppa från kanten på simbassängen. Han vågade inte heller simma ut i bassängen utan höll sig vid kortändan på det grunda och hade både simdyna, ”korv” och simplatta.
Nu den här gången hoppade han från kanten på det djupa och simmade bassängen runt med ”korv” samt simmade själv utan hjälpmedel på den grundare delen. Så duktig! 🙂

Albin på simskoleavslutning

Comments are closed.