Tyngsta dagen tror jag…

2009-01-19 20:56

Hmmm… Ja tyngre dag än idag har vi nog inte haft sedan kanske fredagen, dagen efter olyckan på sjukhuset… 🙁
Den har varit fruktansvärt tung, men vi kände oss alla ändå lättade efter att vi varit och tittat på Daniel. Vi var alldeles knäckta innan på parkeringen utanför men sen när det var klart och vi kom ut igen var vi som sagt lättade. Fast HELT matta i hela kroppen. Jag känner mig helt tom fortfarande…

Vi lämnade en massa saker till Daniel i kistan. Jag la en sten som jag plockat i Spanien när vi var där tillsammans i höstas. Jag hade skrivit ”Vi ses kojamannen!” på den. Han brukade kalla sig för kojamannen när han var 2-3 år nånting. ”Dajej e kojamannen!!!” brukade han ropa med en filt över sig. 🙂 Lilla gubben…
Albin och Vilma hade ritat teckningar som Albin lämnade (Vilma fick vänta utanför). Vi la även dit en ”Kalle Ankas pocket” eftersom han brukade gilla att läsa dem. Fast på sista tiden fastnade han gärna i böcker som tex Dan Browns olika böcker. Kistan var full med saker och det kändes jättebra att få lämna dem och ta farväl.

Vilmas teckning till Daniel

Vilmas teckning till Daniel

Albins teckning till Daniel

Albins teckning till Daniel

Vi kände nog allihop att begravningen på torsdag kommer att kännas en aning lättade eftersom vi vet hur han ser ut i kistan och vilka saker han har där med sig.

Comments are closed.